Snel afvallen buik

Ieder jaar is het weer hetzelfde: u staat voor de spiegel om te controleren of u klaar bent voor de zomer, maar bent toch niet helemaal tevreden. U besluit te gaan afvallen, aangezien vooral uw buikvet weer aardig aanwezig is.

Het probleem is in dit geval echter dat u snel wilt afvallen. Dat is pas echt lastig. U zult immers drastische stappen moeten nemen en niet alleen moeten denken aan een gezond voedingspatroon, maar ook aan meer beweging.

Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan eiwitrijke voeding. Eiwitrijke voeding zorgt er immers, zoals u op de pagina “eiwit dieet volgen” kunt lezen, voor dat er meer calorieën worden verbrand. Bij vet- of koolhydraatrijk voedsel is dat namelijk in mindere mate het geval. Een handige bijkomstigheid is dat u, wanneer u voor eiwitrijke voeding kiest, sneller een verzadigd gevoel heeft. Hierdoor wordt het dus een stuk makkelijker om dingen zoals snacks en chips te laten liggen.

Daarnaast is het belangrijk om meer te gaan bewegen. Wanneer u nu de auto kiest voor het afleggen van kleine afstanden, kunt u voortaan beter te voet of op de fiets gaan. Daarnaast is het verstandig om wat aan cardiotraining te gaan doen. Cardiotraining zorgt er namelijk voor dat uw lichaam veel vet verbrand.

Begin met deze twee eenvoudige tips en zie dat snel afvallen rondom de buik zeker mogelijk is!