Een afslankband is het geheim

Een afslankband is het geheim

U bent wekelijks in de sportschool en doet er alles aan om de strakke buik te krijgen die u al tijden wilt. U let op wat u eet, neemt supplementen en drinkt de populaire dieet shakes. Nu wordt u door de opkomst van social media dagelijks geconfronteerd met mensen die u precies kunnen vertellen wat nu dé perfecte manier is om af te vallen. Helaas voor u vertellen ze allemaal wat anders. Dit is begrijpelijk want niet ieder lichaam is hetzelfde. Er zijn immers drie verschillende lichaamstypen: een ectomorph, een mesomorph en een endomorph. In het Nederlands komt dit erop neer wat ‘uw aanleg’ is. Uw training en voeding dienen te worden aangepast op uw aanleg.

De rol van uw lichaamsbouw

Dit gezegd hebbende, kan het zijn dat u een lichaamsbouw heeft waarbij het heel moeilijk is om de laatste beetjes er af te lopen. Nu zijn er mensen dagelijks bezig met het ontwikkelen van innovatieve producten om u het extra zetje in de rug te geven. En ook op dit gebied zijn de gebeden gehoord en is er een antwoord gevonden.

Waist trainer afslankband

Het is namelijk mogelijk om een Waist trainer te bestellen. Dit is een moderne vorm van een korset. Deze rage is over komen waaien vanuit Noord-Amerika en Zuid-Amerika. Dit is het geheim van een heleboel vrouwen. Denkt u namelijk maar eens aan het perfecte zandloperfiguur dat al die Braziliaanse vrouwen hebben tijdens Carnaval. Deze band is ontwikkeld met twee functies. Ten eerste verbetert het uw figuur op de korte termijn. Hiernaast gaat u door de band extra zweten. Wat veel mensen niet weten is dat het laatste wat op uw buik zit geen vet maar vocht is. Het menselijk lichaam houdt namelijk vocht vast. Doordat u onder de band gaat zweten, verliest u dit vocht en ontstaat er dus ook een langetermijnresultaat. Nu gaat u gelukkig niet dusdanig veel zweten dat het vies wordt, het zorgt nét voor dat extra zetje in de goede richting.