Ann Chery Waist Trainer

Ann Chery Waist Trainer

Een waist trainer ziet u tegenwoordig bij alle celebrities opduiken. Sterren als Kim Kardashian en Beyoncé posten regelmatig foto’s op instagram met hun waist trainer aan. Een waist trainer helpt u met het trainen van uw buikspieren en zorgt dat u meer vet verbrandt door temperatuursverhoging rond de middel, hierdoor zal u een smallere taille krijgen.

Een bekend merk van waist trainers is Ann Chery. Het is van origine een Colombiaans merk, hét land van de mooie tailles, en de latex in de producten is natuurlatex die rechtstreeks wordt gewonnen uit Zuid-Amerikaanse oerwouden. Ann Chery is heel erg populair in Zuid-Amerika en allicht het bekendste Colombiaans merk van waist trainers en shapewear.

Het populairst is de Ann Chery waist trainer. Er is een groot assortiment aan klassieke waist trainers, waist trainer vests, sport waist trainers en metallic waist trainers, de nieuwste hype. Deze waist trainers zijn voor vrouwen die centimeters rond hun taille willen verliezen, ze kunnen voor dagelijks gebruik aangedaan worden, of speciaal voor tijdens het sporten extra vet te verbranden en extra te shapen. Deze latex waist trainers zijn verkrijgbaar in een hele variatie aan kleuren en voor verschillende doeleinden.

Dan zijn er ook de Ann Chery Powernet waist trainers. Deze zijn niet van latex vervaardigd, maar van Powernet, een erg stevig materiaal dat superdun is speciaal voor dagelijks gebruik. Powernet wordt oorspronkelijk gebruikt in speciale kledij voor patiënten met brandwonden omdat het goed is om terug meer elasticiteit in de huid te brengen. Powernet is een heel populaire stof geworden voor shapewear omdat het veel compressie biedt zonder dat het knelt en tegelijk ook zorgt voor een goede bloedcirculatie.

Ann Chery heeft ook complementaire producten zoals de Ann Chery Slimming Gel. Deze gel kunt u gebruiken naast het gebruik van de waist trainer. De slimming gel verstevigt de huid en helpt tegen cellulitis.