Buikspieren trainen

Buikspieren trainen

Buikspieren trainen: sixpack

Een sixpack krijgen is een droom van veel mensen, misschien ook wel van u. Het probleem is vaak echter dat het buikvet in de weg zit. U kunt dan nog zoveel situps op een dag doen, maar zolang dit buikvet niet wordt verbrand, zullen uw buikspieren niet zichtbaar zijn.

Buikspieren trainen is dus niet genoeg om een zichtbaar sixpack te krijgen. Sterker nog, door je buikspieren te trainen worden ze enkel versterkt, niet per definitie beter zichtbaar. Met de oefeningen zelf verbrandt u immers vrijwel geen vet.

Sixpack krijgen

Hoe kan ik dan een sixpack krijgen? Alleen uw buikspieren trainen is dus niet genoeg, het is nodig om uw hele lichaam te trainen. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door te gaan hardlopen of fietsen, kortom: u moet aan cardiotraining gaan doen.

Voor veel mensen is dit echter niet genoeg en moeten ook de eetgewoonten worden aangepast. En nee, daarmee wordt niet het gebruik van vreemde afslankpillen bedoeld, maar slechts het consumeren van gezonde voeding. Minderen in het nuttigen van snacks en frisdrank kan al wonderen doen!